باز نشر: دنیای سوفی نوشته یوستین گاآردر
کتاب دنیای سوفی سرگذشت حکمت و فلسفه در اروپا را به زبانی شیرین بیان میکند در حدود 100 صفحه اولش را فک کنم از همین ترجمه ی آقای کامشاد خوندم و بقیه اش را از ترجمه دکتر مهدی سمسار دکتر سمسار هرچند ترجمه اش ثقیل تر است اما به نظر تخصصی تر ترجمه کرده و برای کسی که بخاطر فلسفه این کتاب را میخواند ترجمه دکتر سمسار را پیشنهاد میکنم.
دانشجویانی که در دروس دانشگاهی خود کلیات فلسفه دارند مخصوصا اگر با کتاب دکتر دادبه میخواهند از فلسفه سر در بیاورند بهتراست قبل از آن این کتاب را مطالعه کنند.
افرادی که معتقدند اندیشه ی آن ها برترین اندیشه تاریخ بشریت است و کامل تر ازآن امکان ندارد یا به عبارت بهتر دچار دگماتیسم شده اند تحت هیچ شرایطی به این کتاب نزدیک نشوند.
قسمتی از اواخر کتاب:
«ما سیارهای زندهایم، ما کشتی بزرگی هستیم که در جهان کائنات بر گرد خورشیدی سوزان بادبان کشیده است؛ ولی هر کدام ما در عین حال نوعی کشتی حامل ژن بر پهنه گسترده زندگی هستیم. چنانچه این محموله را ایمن به بندر بعدی برسانیم، بیهوده نزیستهایم.»
به زودی این کتاب رو تمام می کنم الان که دارم این متن را می نویسم در آغاز فصل سی و سوم کتاب هستم.
من ازشهید مطهری آموختم که هیچ کتابی رو یکبار نخوانم و در سری اولی که میخوانم فقط روخوانی کنم بنا بر این یادداشت برداری نکردم و امیدوارم آن قسمت هایی را که نفهمیدم رو در سری دوم خوندنم بفهمم. سوالی در باره این کتاب بود در خدمتم.
نوشته شده در ششم فروردین 94پس نوشت: گاردر با زیرکی مفاهیم ادراکی فلسفه مانند جهان های موازی و جهان ارواج و ابعاد دیگر ماده را در دل دروس تئوری گنجانده بطوری که شما در حین دروس تئوری ناگهان با یک دنیای دیگر از جهان اطراف سوفی آشنا می شوید این جهان تا قبل از اینکه برای شما شرح داده شود به شدت شما را گیح میکند دروس تئوری هم به گونه ای جذاب و در فضا های مختلف تعبیه شده که شما خسته نشوید. برای مثال دروس مربوط به قرون وسطی را در یک کلیسای متعلق به آن دوره و نیز دروس دوره باروک و قرن 18 را در فضای علمی به گونه ای شرح میدهد که گویا شما خود در آن فضا هستید.